V petek, 5. 5. 2023 boste imeli dijaki 2. letnika 3. športni dan. Prehodili boste pot ob Žici (PST) med štirimi kontrolnimi točkami.

Zberete se pred SFŠ Ljubljana ob 8. 00. Bodite primerno obuti in oblečeni. Pohod bo v vsakem vremenu, zato ne pozabite na dežnike ali pelerine. S seboj imejte tudi malico, saj ta dan ne bo malice v šoli, plastenko z vodo in obliže.

Dijaki 2. a, 2. e in 2. f startajo s prof. Kristianom Rozmanom in gredo v smer Bežigrada (KT Bežigrad, Jarše, Polje in Fužine). Pot zaključijo v Fužinah pri Fužinskem mostu. Učitelji spremljevalci: Albert Žunič, Petra Verdev, Anja Sovič, Urša Troha.

Dijaki 2. b, 2. c in 2. d startajo s prof. Stanko Platiša Pogačnik in gredo v smeri Šiške (KT Šiška, Vič, Livada in Rudnik). Pot zaključijo na Rudniku na križišču Dolenjske in Peruzzijeve ulice. Učitelji spremljevalci: Doris Barat, Barbara Bevc, Saša Bukovec, Lara Maček Rajgl.

 

Športni dan zaključite najkasneje do 12. ure.

Dijaki, ki se športnega dneva ne boste udeležili, ga boste nadomestili v dogovoru z učitelji ŠVZ (lahko že v soboto 6. 5. oz. nedeljo 7. 5.- štiri kontrolne točke, žigi na teh točkah, fotografije, spremljanje z aplikacijo).                                                                                          

Aktiv ŠVZ

Dostopnost