Spoštovani dijaki,

veseli in ponosni smo, da ste se nam letos prvič predstavili izbrani dijaki 3. letnika in nas očarali in začarali s svojimi kreacijami v okviru modne revije na temo Hair Fusion t.i. preplet las.

Gre za dijake, za katere menimo, da izkazujete visoko nadarjenost na frizerskem področju. S priložnostno modno revijo smo vam želeli odpreti vrata v svet mode in kreacij na področju frizerskega ustvarjanja in čestitati za izredne uspehe v času izobraževanja.

Iskrene čestitke vsem dijakom, ki ste se izredno izkazali in navdušili gledalce in strokovno javnost, zahvala vašim staršem za podporo in vztrajnost in zahvala mentorjem, ki so vam predali veliko frizerskega znanja, vas bodrili in vam stali ob strani kot strokovnjaki.

Iskrene čestitke za enkraten uspeh modne revije dijakom: Oblak Marku, Mihelčič Nini, Zaletel Katji, Fuks Urški, Ilc Evi, Istenič Uli, Škrajnar Neji, Balićevič Zerini, Demšar Ani, Šuštar Ani, Virant Katji, Škara Niku, Vidmar Ani, Jenko Mateji, Boben Klari, Gavrić Mendi in Jager Benjaminu.

Prav tako iskrene čestitke in zahvala za enkratno opravljeno delo mentorjem: Karmen Markovič, Karmen Štrus Zore, Marinki Jarm, Renati Strmec, Roku Naranđi in Zoranu Gajiću.

In posebna zahvala ekipi učiteljev, ki je poskrbela za idejno zasnovo, organizacijski in izvedbeni del modne revije: Sonji Miklaužič, Sabini Kolenc in Romani Marolt

V nadaljevanju boste vsi dijaki in mentorji prejeli fotografije in video posnetek na zgoščenki. Prav tako bo šola pripravila publikacijo v kateri bodo predstavljeni dijaki s svojimi kreacijami.

Še enkrat iskrene čestitke in pohvale vsem.

http://www.siol.net/trendi/moda/modni_trendi/2015/04/modna_revija_frizerji.aspx

Dostopnost